Hoppa till sidans innehåll

Frågor och svar om Stallet


Frågor och svar om Stallet:

Om jag är medlem, har grönt kort och betalar väggavgift, får jag ta med min familj eller vänner och klättra på egen hand?

-Vi har krav på att alla som vistas i lokalen är medlemmar i Uppsala klätterklubb av försäkrings- och avtals-skäl. Undantag görs endast vid ledar-ledda aktiviteter, inklusive prova-på, då andra regler gäller.

Jag har en tag och betalar väggavgift, får jag ta med en kompis som är medlem i UKK för att klättra?

-Nej, alla medlemmar som vill klättra på fria tider ska betala väggavgift. Alla måste dock inte ha en egen tag. Familjemedlem som är medlem i UKK kan följa med enstaka tillfällen med den som har en tag, men om familjemedlemmen vill klättra regelbundet eller på egen hand ska separat väggavgift betalas.

Om jag har barn som klättrar i barngrupp på helgen och jag har grönt kort, kan vi få tag och klättra på övriga tider?

-För att klättra på egen hand krävs medlemskap i Uppsala klätterklubb både för klättrare och säkrare. Därför måste även du som förälder i så fall vara medlem i UKK, ha grönt kort, samt att ni betalar en väggavgift. Om endast barnet klättrar behöver ni endast betala en väggavgift.

Jag är ledare/ansvarig/styrelsemedlem och har därför fått en tag, behöver jag betala väggavgift för att få klättra på lediga tider?

-Har du fått en tag för ditt uppdrag för klubben får du också klättra eftersom det kan anses ingå i uppdraget att ha god kunskap om våra väggar och därför behöver du inte betala väggavgift.

Jag är ledare/ansvarig och har en tag, behöver mina familjemedlemmar betala väggavgift för att få klättra med mig på fria tider i hallen?

-Inte så länge du som har kvitterat ut taggen är med vid klättringen. Det kan anses ingå i uppdraget att ha god kunskap om våra väggar.

Jag är ledare och har en tag, kan jag låna ut min tag till en familjemedlem, som är medlem i UKK och behörig, som vill klättra på egen hand?

-Nej, om familjemedlemmen vill klättra på egen hand måste hen betala väggavgift.

 

I samarbete med

c2 logga

Postadress:
Uppsala KK - Klättring
c/o Henrik Gezelius, Prästgårdsgatan 13A
75230 Uppsala

Besöksadress:
Dag Hammarskjölds väg 58C
75237 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen.ukk@gmail....

Se all info