Hoppa till sidans innehåll

Klätterhallen Stallet


Uppsala klätterklubb har flyttat in i klätterhallen i träningslokalen Stallet som ligger i området Science Park!

Hitta hit på kartan! Dag Hammarskjölds väg 58.

 

 Klätterväggen på Stallet

 

I lokalen finns repväggar för både topprep och ledklättring upp till 12 m samt en mindre bouldervägg.

 

Övriga gym och träningslokaler i Stallet drivs av Friskis & Svettis, men Uppsala Klätterklubb är ansvarig för driften av klätterväggen. Klubbens medlemmar får använda omklädningsrummen närmast klätterhallen, märkta "för skolelever dagtid".

Under uppstarten har klubben byggt nya leder, flyttat hit vår barnverksamhet och vi ordnar nu utbildningar i hallen. Klätterklubbens medlemmar kan få tillgång till klätterhallen mot en väggavgift, på de tider då det inte är ledarledda aktiviteter, utbildningar eller event (se kalendern nedan). Övrig tillgänglig tid får medlemmar klättra mot en väggavgift. Öppettiderna är begränsade till Friskis & Svettis öppettider, eftersom vi hyr hallen av dem och de larmar hela anläggningen när de har stängt. Aktuella öppettider kan man läsa på Friskis & Svettis webbsida https://www.friskissvettis.se/uppsala/oppettider och vilka tider som är bokade kan man se i kalendern nedan. OBS! Vill man utnyttja Friskis & Svettis gym och övriga utbud krävs att man är medlem hos dem. 

 

För vårterminen 2020 (inkl sommaren) kommer väggavgiften vara 200 kr, till hösten planerar vi ha ett annat systemen på plats och ta en avgift på 100 kr/månad. För att få egen tillgång till klätterhallen krävs att man är medlem, har grönt eller rött kort och följer uppsatta regler. Då kan man mot en depositionsavgift få en tag som öppnar in till klätterhallen. Eftersom vårens system kommer vara temporärt har vi beställt ett begränsat antal taggar. Är ni kompisar som klättrar tillsammans uppskattar vi om endast en i sällskapet beställer tag, övriga betalar endast väggavgift. 


Beställningar av taggar börjar tas upp i samband med invigningen den 7/3, efter alla haft chans att testa väggarna och överväga intresse. Anmälan görs till e-post This is a mailto link, ev frågor besvaras helst på plats på invigningen och tidigast efter det. Efter bekräftelse att tag kan ges betalas väggavgiften in till klubbens bankgiro 371-3625. Efter betald väggavgift samt deposition har registrerats (normalt minst en bankdag) erbjuds tid för att få en säkerhetsgenomgång och att kvittera ut tag. Normalt kommer detta ske söndagar kl 18.

 

För att rep-klättra krävs grönt/rött kort. 

 

I kalendern nedan ser du vilka tider som är bokade i hallen.

Träningsgruppen


Plats Klätterhallen i Stallet
Datum torsdag 27 februari 2020
Starttid 18:00
Sluttid 20:00
Samlingstid torsdag 27 februari 17:50
Den här aktiviteten tillhör kalender "BoU Klättring, Evig kalender"
Detta är en återkommande aktivitet varje vecka tisdag torsdag till och med 2020-06-04

Postadress:
Uppsala KK - Klättring
c/o Henrik Gezelius, Prästgårdsgatan 13A
75230 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info