Hoppa till sidans innehåll

Barn & Ungdom


Barnklättring i Stallet!

Under vår- och höst-terminerna har klubben klättring för barn och ungdomar  i Stallets klätterhall, med ett antal grupper: under terminstid kan man se träningsgruppernas tider i kalenders för klätterhallen Stallet. För våra ungdomar som klättrat en längre tid i klubben har vi även en träningsgrupp med ytterligare träningstillfällen. 

OBS! En förälder måste alltid närvara och säkra sitt barn (nya föräldrar  får nödvändiga instruktioner).

Avgift för barnklättringen 500 kr per termin + att det krävs medlemskap i Uppsala klätterklubb. För deltagare i träningsgruppen gäller speciell avgift enligt info som skickas per epost.

Medlemsavgiften i Uppsala klätterklubb för 2021 är 320 kr och gäller kalenderår. 

Terminsavgift och ev. medlemsavgift betalas in på bankgiro: 371-3625 enligt instruktioner som skickas ut i anslutning till kursstart.

Ange att betalningen avser ”Barnklättring VT-2020″ och ev. ”Medlem 2020″ samt, namn och barnets personnummer vid inbetalningen (viktigt för bl a den försäkring som ingår).

Vid betalning av flera medlemsavgifter önskar kassören att ni gör en betalning per medlem.

För nya medlemmar är det viktigt att ni fyller i era uppgifter, inkl kontaktuppgifter, i formuläret på sidan Bli Medlem.

 

Vi har för närvarande kö till våra barngrupper men om ni är intresserade att börja så tveka inte att skicka in en anmälan till This is a mailto link med

  • barnets namn och personnummer
  • mailadress till förälder

Vi registrerar ert intresse och kontaktar de som står på tur så fort vi får lediga platser. Det är lång kö för närvarande men det kan ibland hända att klubbens förhållanden förändras (antal grupper eller barn/grupp). Därför kan vi tyvärr inte uppskatta hur lång tid det tar innan det finns lediga plater. Frågor om kötid lämnas därför obsevarade. Vi är alltid intresserade av att engagera fler föräldrar som ledare i barnklättringen så skriv gärna om ni är villiga att engagera er i samband med anmälan, beskriv då er tidigare erfarenhet av klättring och/eller som idrottsledare.

 

Våra aktiva barn och ungdomar är varm välkomna att maila synpunkter om klubben och verksamheten till  This is a mailto link 


OBS! Adressen är endast till för våra aktiva och de synpunkter och eventuella frågor de har, övriga mail kommer lämnas utan åtgärd.

Uppdaterad: 01 SEP 2021 21:16 Skribent: Henrik Gezelius
E-post: Adressen Gömd

I samarbete med

c2 logga

Postadress:
Uppsala KK - Klättring
c/o Henrik Gezelius, Prästgårdsgatan 13A
75230 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen.ukk@gmail....

Se all info