Utlåning

Uppsala klätterklubb har i sin ägo en del klätterutrustning som UKK-medlemmar kan låna för att kunna klättra ute. Lånetiden gör du upp med materialförvaltaren när du ”bokar” utrustningen. För att få låna utrustningen måste du vara medlem i Uppsala klätterklubb.

När du återlämnar utrustningen hjälper du materialförvaltaren att fylla i en loggbok för utrustningen. Detta för materialförvaltaren ska veta vad utrustningen har varit och vad den varit utsatt för.

Förfrågningar skickas till: This is a mailto link

Matrialförvaltare: Roger Nykom (utlån) och Peter Nytting (inspektion)

Utrustning

Karbiner

Beöver kompletteras, om behov finns.

Kilar, etc

Vajerkilar:
Black Diamond stl 1-13, 1 set
Kong stl 1-11, 1 set

Kilpetare, 8 st

Repbromsar

ATC Guide + skruvkarbiner, 5 st
Firningsåttor: 5 st

Hjälmar

Flera olika modeller och storlekar från barn-vuxen, Petzl

Selar

"Gravidsele"/säkerhetssele: Helkroppssele Beal Styx Fast med vadderade ben, 2 st

Klubben har även selar i storlekar från barn (helkropps och vanliga) upp till XL, kan lånas i Stallet eller vid anordnade aktiviteter.

Skor

Klubben har flera skor i storlekar 29-46, kan lånas i Stallet eller vid anordnade aktiviteter.

Is-utrustning

Stegjärn

Petzl Irvis (för glaciärvandring etc), 1 st (remmar ska bytas innan utlån kan ske)

Isyxor (klassiska):

Behöver kompletteras (de äldre har kasserats)

Aid

Aidstegar Aideer, 1 par inkl ovalkarbiner

Justerbar fifi-krok (Aideer), 1 (högerhänt)

Repskydd: 3 st

Edelrid Ohm, 1 st

Rep

Nuvarande styrelse har beslutat att klubben inte kommer erbjuda dynamiska rep för utlån. Kluben har rep för barnverksamhet och till ledare-ledda event.

Uppdaterad: 25 APR 2021 18:04 Skribent: Henrik Gezelius

I samarbete med