Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem


Klubben tar emot alla intresserade som medlemmar.

För att få ta del av UKK:s aktiviteter måste du vara medlem i klubben. Det är inga stora summor det rör sig om och pengarna används till att främja klättringen inom klubben men även för klättringen i Sverige. En del av de pengar du betalar till UKK vidarebefordras till  Svenska Klätterförbundet. För dessa pengar får du, förutom medlemsskap i SKF, en klätterförsäkringkollektivt tecknad hos Folksam, samt en mycket bra och välgjord tidning, Bergssport, 4 ggr om året. Många bra anledningar helt enkelt. Dessutom arbetar klubben aktivt med accessarbete för att underlätta klättringen på många av ”våra” klippor.

För att lösa medlemskap i Uppsala klätterklubb betalar man in medlemsavgift enligt nedan. I denna avgift ingår, förutom medlemskap i UKK, även medlemskap i Svenska Klätterförbundet , vilket innebär att man blir försäkrad genom SKF. För information om denna försäkring kan ni gå in på SKFs hemsida. Utöver detta får man tidningen Bergssport fyra gånger per år. Ett medlemskort erhålls också efter erhållet medlemskap, dessa kort brukar vi skicka ut då och då med intervaller om 2-3 månader.

 Klubbmedlemskapet ger även möjlighet till att följa med på klätterresor som till viss del sponsras av klubben.

 Medlemskapet gäller tills årsskiftet, oavsett när man blir medlem!

 

Medlemsavgift betalas in på plusgiro: 818491-3

 

Obs! det är MYCKET viktigt att personnummret står med på inbetalningen p.g.a. försäkringen.

Skicka även ett mail till kassören ( This is a mailto link ) med uppgifter om:

  • namn
  • adress
  • telefonnummer
  • e-postadress

 

Medlemsavgifter 2018:

Vuxen (>19 år) 320 kr
Junior (< det år man fyller 19 år) 320 kr

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Uppsala KK - Klättring
c/o Henrik Gezelius, Prästgårdsgatan 13A
75230 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info